Capturing

Beauty

Wedding & elopement photography

The story

behind Almonds & Roses

Al van kleins af aan had Ruben een passie voor fotografie. Tijdens uitstapjes met vrienden of familie was hij dan ook altijd fotograaf van dienst.

Door het huwelijk met de liefde van zijn leven en het krijgen van 2 prachtige zoontjes zag hij pas echt in hoe belangrijk fotografie kan zijn. Het vastleggen van de mooiste momenten in ons leven zorgt voor ons nabestaan, hoe onze kinderen en kleinkinderen ons zullen herinneren.

Van daaruit is Almonds & Roses ontstaan tot wat het vandaag is, een fotografie studio dat richt op een persoonlijke aanpak om herinneringen te creëren die we voor altijd zullen koesteren.

Based in Ninove, Belgium, yet also available for work in Europe & elsewhere where love stories are being created

Minimalism

curated details

Mathilde & Wolf - ceremony

Storytelling

through composition

Onze Aanpak

Onze aanpak is een uitdrukking van waar we het meest gepassioneerd over zijn: verhalen vertellen, eenvoud en menselijke interactie.
We zien schoonheid in alles en in iedereen.

Natural Light

and soft editing

meet my lovely family

They are my backbone, my constant source of happiness.

Luca Roméo

Sabrina

We are a reflection of the people who surround us. I'm proud and honored to have these 3 amazing creatures as part of my life.

Luiz Matéo

All relationships are based on trust & common values

it's crucial that we connect and see beauty in the same things. we will have a call or meeting (with coffee) before we go on this adventure.

Contact Us